Primar acuzat că ar fi amenințat cu cuțitul un alegător

de | 09.06.2024 14:00 | Național, Eveniment

Românii își aleg astăzi, 9 iunie, viitorii primari și reprezentanții consiliilor locale și județene, dar și reprezentanții Parlamentului European. Deja au fost înregistrate primele incidente în mai multe județe ale țării.

Un tânăr alegător din Constanța îl acuză pe primarul din satul Băneasa că ar fi încercat să îl mituiască pentru a-l vota.

Potrivit stiripesurse.ro, tânărul ar fi refuzat, iar după ce s-au luat la ceartă, edilul, enervat, ar fi scos cuțitul și l-ar fi rănitr, rupându-i tricoul.

La data de 9 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia – Secția 1 Poliție Rurală Băneasa au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că un candidat la Primăria Băneasa  i-ar fi oferit suma de 1.000 de lei, pentru a-l vota. Pentru că ar fi refuzat, candidatul l-ar fi agresat fizic”, anunță IPJ Constanța.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de coruperea alegătorilor și purtare abuzivă, iar cei doi au fost duși la audieri.

S-a dus cu bani la cineva din Făurei, care i-a zis ca nu are nevoie de banii lui, că vrea condiții mai bune în sat și primarul l-a amenințat cu cuțitul și chiar l-ar fi rănit, i-a rupt tricoul după el. Totul s-a întâmplat la ora 09:30, iar poliția i-au luat la audieri pe cei doi, pentru a i se face dosar penal”, a declarat un martor pentru replicaonline.ro

Foto: captură video IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat din județul Vâlcea a murit în secția de votare

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Băneasa | Constanța | Medgidia

Ultimele articole