Primar Ion Gîrleanu: „La mulți ani tuturor învățătorilor!”

de | 05.06.2024 16:00 | Județean, Anunțuri

Ziua Învăţătorului este sărbătorită, în fiecare an, la 5 iunie. Această zi a fost instituită prin Legea nr. 289/2007 şi reprezintă data naşterii lui Gheorghe Lazăr, întemeietorul învăţământului românesc modern.

Cu acest prilej primarul comunei Bogați, Ion Gîrleanu a transmis un mesaj în mediul online:

Doamna Director,
După cum știți, ziua de 5 iunie reprezintă Ziua Învățătorului care coincide cu data de naștere a dascălului Gheorghe Lazăr, întemeietorul învățământului modern românesc.
Contribuția cadrelor didactice la dezvoltarea personalității fiecărui copil este crucială. Au fost și rămân promotorii bunătății, demnității umane și cei mai buni prieteni ai elevilor și părinților.
În aceste momente îmi amintesc cu drag de învățătorul meu, dl. Ion Angelescu, care mi-a îndrumat pașii spre viitor.
Cu această ocazie, vă rog să transmiteți cadrelor didactice multă putere de muncă, în continuare, sănătate și realizări atât în plan personal cât și profesional!
La mulți ani tuturor învățătorilor!”, este mesajul transmis de Ion Gîrleanu pe pagina de Facebook. 
Foto: Facebook Ion Gîrleanu
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bogați | Ion Gîrleanu