Primăria Mălureni: „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată”

de | 31.08.2023 11:35 | Anunțuri, Județean, Lifestyle

UAT COMUNA MĂLURENI anunță public semnarea contractului de finanțare nr. 1839DOT⁄2023 „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ŞI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN COMUNA MĂLURENI, JUDEȚUL ARGEȘ –,,ȘCOALA GIMNAZIALĂ PETRE TUDOSE, MĂLURENI”” (cod F-PNRR-Dotari-2023-6696), finanțat din PNRR/2022/C15.

Valoarea totală a Contractului de finanțare este de 1.132.822,67  lei, din care, valoarea nerambursabila finantata din PNRR este de 1.132.822,67 lei

⦁ Transformarea digitală pentru facilitarea învățării online prin investiții în infrastructura digitală pentru predare și prin instrumente digitale de predare.
⦁ Sporirea calității și siguranței mediilor de învățare prin echiparea sălilor de clasă cu mobilier, material didactice și echipamente didactice;
⦁ Dezvoltarea/modernizarea infrastructurii și a resurselor tehnologice necesare pentru unitatea de învățământ preuniversitar aflată în zonă defavorizată (zonă rurală).

Investiția va consta în dotarea cu echipamente a laboratorului de informatică din unitatea de învățământ de nivel primar si gimnazial, dotare cu echipamente TIC pentru organizarea în mediul virtual pentru unități de învățământ preuniversitar în 21 sali de clasă, mobilier și materiale didactice pentru dotarea sălilor de clasă /sălilor de grupă din unitățile de învățământ preuniversitar/unitățile conexe a 28 de clase, precum și dotarea cu mobilier și materiale sportive, inclusiv echipamente digitale cabinet de asistență psihopedagogică.

În urma realizării acestor investiții, va rezulta dezvoltarea educației și se va crea un mediu prielnic desfășurării activitaților didactice.

Investitiile vor contribui în mod natural la cresterea calitatii educationale, cu impact atat asupra elevilor, cat si asupra cadrelor didactice.

Perioada de implementare a proiectului se realizeaza in intervalul 31.08.2023 – 31.12.2024.

Persoana de contact: Viceprimar cu atributii de Primar, Andrei Nicolae

Mail: primariamalureni@yahoo.com

Tel:0248/765049

„Apel de proiecte gestionat de Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI), in numele si pentru Ministerul Educatiei, finantat din fonduri europene prin Planul National de Redresare si Rezilienta al Romaniei si din fonduri nationale”

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE”.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mălureni