La Primăria Mioveni. Moș Crăciun i-a întâmpinat pe colindători

de | 19.12.2023 20:34 | Mioveni, Lifestyle

Aproximativ 200 de copii, elevi și preșcolari din cadrul Liceului Teoretic “Iulia Zamfirescu”, Școlii Gimnaziale “Liviu Rebreanu” și Grădinițelor “Florile Soarelui”, “Tic-Pitic”, Racovița și Clucereasa au adus astăzi spiritul sărbătorilor de iarnă în Primăria Orașului Mioveni.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Adunați în jurul bradului împodobit, unde trona chiar generosul Moș Crăciun, micii colindători au creat o atmosferă magică, încântându-și gazdele cu scurte programe artistice și cântece tradiționale specifice sărbătorilor de iarnă. La final, fiecare colindător a fost răsplătit cu o plasă plină de dulciuri, semn al aprecierii pentru efortul și entuziasmul lor. Acest eveniment nu doar că a adus comunitatea împreună, ci a creat și amintiri frumoase pentru cei mici, întărind astfel tradiția și magia sărbătorilor de iarnă în inimile tuturor participanților, indiferent de vârstă.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Muzeul Județean Argeș. Decernarea premiilor pentru cercetare științifică în domeniile istorie și biologie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Orașului Mioveni