Investestiție importantă la locul de joacă din Găvana. Vapor pentru copiii cu dizabilități

de | 18.05.2023 11:17 | Știri, Economic, Județean, Pitești

  • Primăria Pitești investește în copii – un alt loc de joacă modernizat

Administrația locală din Pitești anunță că astăzi, 18 mai 2023, a avut loc recepția la terminarea lucrărilor la locul de joacă din cartierul Găvana, situat pe strada Mircea Eliade. Cetățenii și copiii din zonă se pot bucura acum de un spațiu de recreere și relaxare dotat cu echipamente de joacă moderne, diferite ca structură și funcționalitate, bănci noi, coșuri de baschet, teren sportiv și un covor elastic de cauciuc (tartan), care asigură o suprafață sigură pentru protecția la impact.

Sursă foto: Primăria Pitesti Sursă foto: Primăria Pitesti

Terenul de baschet

Locul de joacă poate fi folosit de 234 de utilizatori simultan. ”În cadrul ansamblului, există și un complex de joacă tematic (Vapor), care se va adresa copiilor cu dizabilități, dar și celor cu vârsta între 3 și 14 ani, acesta putând fi utilizat simultan de 120 de copii”, arată administrația locală în comunicatul transmis.

Sursă foto: Primăria PitestiSursă foto: Primăria Pitesti.

Suprafața totală a amenajării este de 1146 mp, incluzând atât zona de joacă, cât și terenul de sport – baschet. ”Întreaga hidroizolație a complexului de joacă a fost complet refăcută, așa încât riscul apariției infiltrațiilor în parcarea subterană să fie eliminat. Lucrările de modernizare au fost executate de către Asocierea DFS Center Grup SRL și SC Invest Prospeed ESM SRL, având ca subcontractant SC FUN ATTRACTION EXPERT SERVICE SRL. Valoarea contractului a fost de 1.294.491,17 lei fără TVA (1.486.894,49 cu TVA inclus)”, arată administrația locală în comunicatul transmis.

Sursă foto: Primăria Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Află de unde pot fi ridicate rezultatele testelor HPV și Papanicolau făcute la Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole