Primăria Pitești, mesaj pentru angajații de la Salpitflor: ”Au fost eroii noștri în Simfonia Lalelelor!”

de | 25.04.2024 15:52 | Pitești, Lifestyle

Administrația locală din Pitești a mulțumit public angajațiilor de la Salpitflor Green pentru efortul depus în pregătirea ediției din acest an a Simfoniei Lalelelor.

”Cei care cu adevărat au înflorit orașul, de Simfonia Lalelelor, care au muncit zi și noapte pentru ca rondurile cu flori și spații verzi din parcuri și Lunca Argeșului să strălucească în sărbătoare, colegii noștri de la Salpitflor, merită toate felicitările!

Numai cine n-a lucrat pământul, n-a sădit, plantat sau îngrijit flori și spații verzi, nu știe câtă sudoare și osteneală au pus în munca lor de pregătire a unui festival de asemenea calibru.

Muncă de Sisif, metri cubi de pământ întors și frământat, sute de mii de bulbi de lalea trecuți prin mâinile lor, milioane de răsaduri, rulouri de iarbă, ghivece cu flori, aranjamente … asta au făcut ei, muncitorii de la spații verzi și curățenie.

Au fost eroii noștri în Simfonia Lalelelor!

A doua zi, dis de dimineață, au luat orașul din nou metru cu metru, la aranjat și împrospătat, ca noi să ne mândrim că avem unul dintre cele mai curate și îngrijite municipii din România!

Pe care ne dorim să-l păstrăm așa, prin grija locuitorilor săi!

Vă mulțumim, oameni dedicați și pasionați de frumosul efemer al plantelor – fără de care nici frumusețea Orașului Lalelelor nu ar fi posibilă!”, a transmis administrația locală din Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Important pentru acești români. Pensiile vin înainte de Paşte!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești | Salpitflor Green