Primăria Ștefănești anunță două mari proiecte pentru localitate

de | 13.11.2022 16:48 | Știri, Județean, Ștefănești

„Digitalizarea orașului Ștefănești, prin dezvoltarea infrastructurii TIC” – acesta este un nou proiect care urmează să fie finanțat prin PNRR pentru comunitatea argeșeană. Valoarea acestuia este de 381255 euro fără TVA.

Urmează să se achiziționeze un sistem integrat de management, echipamente de calcul și 50 camere de supraveghere video.

Acest proiect va duce la îmbunătățirea substanțială a serviciilor furnizate către populație, sprijinirea digitalizării serviciilor publice, precum și la întărirea capacității administrative de a utiliza și gestiona soluții de tip „smart city” a orașului.

Nicolae Velcea

Un alt proiect foarte important semnat recent este obiectivul de investiții „Modernizare sistem rutier pe strada Coasta Câmpului (intersecție Izvorani – intersecție Valea Mare)”. Acesta este finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Valoarea finanțării este de 12.245.498, 26 lei, iar durata de derulare a contractului este de la data semnării acestuia până la 31 decembrie 2026.

Priorităţile administrației locale sunt în continuare investiţiile privind modernizarea infrastructurii rutiere, dezvoltarea reţelei de utilităţi publice și dezvoltarea orașului nostru pentru a-l aduce la nivel european. Vă asigur, dragi locuitori, că rămânem consecvenţi în încercările noastre de a obţine cât mai multe fonduri europene sau guvernamentale pentru orașul nostru!”, a declarat primarul Ștefăneștiului, Nicolae Velcea.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești