Primarul comunei Bradu – față în față cu cetățenii la dezbaterea pe buget

de | 29.01.2024 09:00 | Județean, Administrație, Din ediția tipărită

Așa cum și-a obișnuit cetățenii, încă de la primul mandat, primarul comunei Bradu îi invită la fiecare început de an la dezbaterea pentru bugetul local. În cadrul acesteia, le prezintă proiectele inițiate de administrația locală și primește ideile și propunerile venite din partea comunității, rămânând astfel conectat la nevoile acesteia. Întâlnirea pentru 2024 a avut loc sâmbătă dimineața, pe 27 ianuarie. Primarul Dan Stroe l-a avut alături și pe viceprimarul Gheorghe Negoi.

Bugetul pentru anul 2024 este la nivelul celui de anul trecut, adică 400 miliarde lei vechi, iar – din această sumă – cea mai consistentă parte (aproximativ ¾ din buget) este direcționată către cheltuielile de funcționare, domeniu care acoperă nevoile școlilor, ale grădinițelor, ale creșei, ale firmei consiliului local, ale salubrității, dar și ale serviciului de transport în comun.

Printre investițiile enumerate de către primarul Dan Stroe în cadrul dezbaterii publice au fost menționate și cele legate de infrastructura rutieră. Anul acesta vor fi asfaltate străzile Triumf, Zambilei, Garoafei, Viorelelor, Bucovinei, Lămâiței, Cireșilor, Zorilor, Privighetorii și o parte din strada Căliman, care nu a fost modernizată. În cazul celor enumerate deja sunt pregătite documentațiile. O altă veste bună pe care a dat-o primarul Stroe este că se va moderniza întreaga stradă Petuniilor, deoarece, din cauza unul litigiu, o bucată din aceasta a rămas neamenajată. Procesul a fost câștigat și se va putea asfalta în totalitate, la fel cum se va proceda și pe str. Merilor.

dezbatere buget bradu2 - Primarul comunei Bradu - față în față cu cetățenii la dezbaterea pe buget

Dialogul cu dumneavoastră, precum și transparența totală au fost și rămân o prioritate pentru mine! Vă asigur de faptul că toate chestiunile semnalate de dumneavoastră astăzi vor fi analizate și rezolvate pe cât posibil în cel mai scurt timp! Vă mulțumesc tuturor pentru prezență și pentru implicarea în dezvoltarea comunității noastre!”, este mesajul transmis de către edilul Dan Stroe după întâlnirea cu cetățenii.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

David Popovici, medalie de aur în proba de 100 de metri liber, la Euro Meet 2024

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/sofia-paul/" target="_self">Sofia Paul</a>

Articol scris de Sofia Paul

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă pasionată de fotografie și călătorii.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu

Ultimele articole