Primarul Cristian Gentea: „Suntem optimiști! În Pitești și în Argeș s-au făcut multe lucruri bune, iar cetățenii cu siguranță apreciază!”

de | 09.06.2024 09:25 | Județean, Politic

În această dimineață, la prima oră, la secția de votare de la Școala Gimnazială ”Nicolae Simonide” din Pitești, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea și-a exprimat votul alături de el fiind Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale dar și colegi parlamentari, consilieri județeni și locali.
Iată ce au declarat aceștia:

Suntem optimiști!

 

În Pitești și în Argeș s-au făcut multe lucruri bune, iar cetățenii cu siguranță apreciază!”, a transmis primarul Cristian Gentea. 

Cristian Gentea

Primăria Pitești trebuie să-și continue proiectele începute!
În consecință, votul meu dat astăzi este unul pentru normalitate, ținând cont de faptul că s-au făcut atât de multe lucruri bune în ultimii 3 ani și jumătate, iar percepția cetățenilor este una mai mult decât motivantă!
Vreau să mulțumesc echipei mele, și, în mod special, soției mele, care mă susține total!”, a mai transmis edilul Piteștiului. 

Argeșul are nevoie de continuitate, de stabilitate, de seriozitate și de dezvoltare.

 

Echipa noastră va continua ceea ce a făcut, adică să muncim pentru argeșeni!”, a transmis Simona Bucura-Oprescu.

Untitled Project 8 - Primarul Cristian Gentea: „Suntem optimiști! În Pitești și în Argeș s-au făcut multe lucruri bune, iar cetățenii cu siguranță apreciază!”

Am votat pentru normalitate, pentru construcție, pentru viitor!

Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această perioadă!

Succes nouă, pentru că merităm!”, a transmis Ion Mînzînă.

 

Video: Facebook PSD Arges

Foto: captură video

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Peste 660 de incidente electorale au fost sesizate în ultimele 24 de ore

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Cristian Gentea | Ministrul Muncii | Pitești | Primăria Pitești | Simona Bucura-Oprescu