Primarul Elena Lasconi: ”Anul acesta continuăm extinderea rețelei de gaze naturale pe 44 de străzi din Câmpulung”

de | 08.01.2024 14:36 | Câmpulung Muscel, Politic

Primarul de la Câmpulung, Elena Lasconi, vine cu vești bune pentru cetățeni: ”Anul acesta continuăm extinderea rețelei de gaze naturale pe 44 de străzi din Câmpulung. Vorbesc despre o extindere de 33 de kilometri și 1.200 de branșamente”. Potrivit informării publicate de primar pe pagina de Facebook, prin acest proiect ”vom acoperi aproape întreaga suprafață a orașului”.

Uite că se poate și că lucrurile se mișcă în direcția bună pentru cetățeni. Elena Lasconi, primarul de la Câmpulung, a venit cu vești bune, chiar de la începutul anului.

Sursă foto: Facebook Elena Lasconi alege Campulung Muscel.

”Anul acesta ni s-a aprobat suma de cinci milioane de lei prin programul „Anghel Saligny”.

Ce vreau să vă spun este că această extindere nu se face pocnind din degete. Durează procedura de achiziție și proiectarea însă cu siguranță începem execuția anul acesta.

În acești trei ani am avut ca obiectiv extinderea rețelei de gaze și tocmai de aceea încă din prima zi ca primar am făcut apel la dumneavoastră să veniți la Primărie pentru a vă ajuta să depuneți documentele atât pe platforma Distrigaz cât și la noi pentru proiectul de extindere pe 44 de străzi.

Rezultatul: peste 50 de kilometri de rețea nouă de gaz deja executată și finanțare pentru a începe de anul acesta extindere cu încă 33 de kilometri. Total: 83 kilometri de rețea de gaze naturale cu costuri zero de la bugetul local. Ca să vă faceți o idee cam ce înseamnă asta, în 20 de ani s-a făcut extindere de doar cinci kilometri pe banii câmpulungenilor. Cel mai important este că în doi, maximum trei ani aproape toți câmpulungenii vor avea conducta de gaz la poartă așa cum e normal. Prin proiectele depuse îmi doresc ca în aceeași perioadă de timp să se întâmple la fel și cu celelalte utilități: apă și canal. Așa va fi.

Continuăm cu fapte!”, a transmis în informarea publicată pe pagina de Facebook, Elena Lasconi.

Sursă foto: Facebook Elena Lasconi alege Campulung Muscel.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

USR: ”Ciolacu refuză să deblocheze posturi esențiale în zeci de spitale din România”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Elena Lasconi