Primarul Nicolae Velcea: ”Transportul public metropolitan devine realitate și la Ștefănești, începând cu 1 iulie 2023!”

de | 21.06.2023 15:50 | Știri, Administrație, Județean, Pitești, Ștefănești

Primarul de la Ștefănești, Nicolae Velcea, anunță cetățenii că transportul public metropolitan devine realitate și la Ștefănești, începând cu 1 iulie 2023.

”Așa cum anunțam la început de an, transportul public metropolitan devine realitate și la Ștefănești, începând cu 1 iulie 2023!”, a scris Nicolae Velcea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Nicolae Velcea

Operatorul regional PUBLITRANS 2000 S.A. va deservi fostele linii 4, 6 și 9, respectiv:

  • Linia 4: Pitești – Golești
  • Linia 6: Pitești – Marcea Oțelești
  • Linia 9: Pitești- Zona Blocuri
  • Linia 9B: intersecția Valea Mare -Enculești/ Ploscaru.

”Independent de voința noastră, pentru zona Enculești/ Ploscaru transportul va fi asigurat, momentan,  cu un program redus, iar zona Izvorani va fi operațională în momentul în care producătorul va livra mijloacele de transport către operatorul PUBLITRANS 2000 S.A.

În câteva luni, însă, toate traseele vor fi operaționale la capacitate maximă. Contăm pe înțelegerea dumneavoastră și totodată, vă asigurăm că facem toate demersurile legale necesare pentru oferirea serviciilor publice de transport în cele mai bune condiții pentru comunitatea noastră.

Doresc să menționez, încă o dată, că această realizare este rezultatul unei colaborări interinstituționale excepționale, a voinței și viziunii comune și mulțumesc tuturor celor implicați pentru sprijin și înțelegere, în special domnului Cristian Gentea, Primarul Municipiului Pitești”, a mai arătat Nicolae Velcea.

Informațiile privind tarifele biletelor și abonamentelor se regăsesc aici.

Sursă foto: Facebook Nicolae Velcea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

E oficial. Miercuri se deschide circulația pe Transfăgărășan!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Ștefănești

Ultimele articole