Primarul orașului Costești, Ion Baicea: „Să iubim România în fiecare zi, așa cum declarăm că o iubim și de Ziua Națională”

de | 04.12.2023 11:07 | Costești, Administrație

Ziua Națională a României este sărbătorită în fiecare an la 1 decembrie, de către românii de peste tot. Se celebrează Marea Unire din 1918, acel moment istoric în urma căruia toate provinciile istorice locuite de români s-au unit într-un stat național, România.

Ion Baicea Costești

Românii se adună la 1 decembrie pentru a-și cinsti trecutul, pentru a-și prețui valorile și patrimoniul identității naționale, privind cu speranță și încredere către un viitor mai bun, sunt de părere reprezentanții Primăriei orașului Costești.

Cu acest prilej la Costești au fost organizate o serie de evenimente menite să cinstească memoria eroilor nemului românesc.

Ion Baicea Costești

În acest sens primarul Ion Baicea împreună cu senatoarea Cristina Stocheci dar și cu reprezentanți ai Jandarmeriei, Poliției, Ambulanței Costești au prezentat omagii eroilor căzuți la datorie. Alături de ei au fost prezenți și preoți, elevi și cadre didactice.

Ion Baicea Costești

Edilul Ion Baicea a subliniat în discursul său importanța iubirii țării și i-a îndemnat pe toți să iubească România în fiecare zi:

De Ziua Națională avem datoria sfântă să-i cinstim pe eroii neamului românesc, păstrându-le memoria vie prin recunoașterea faptelor de vitejie și respectul nostru pentru devotamentul lor.

Să iubim România în fiecare zi, așa cum declarăm că o iubim și de Ziua Națională”, a precizat primarul Ion Baicea.

Ion Baicea Costești

AICI puteți vedea toate imaginile surprinse pe 1 Decembrie la Costești.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Programul de 1 Decembrie la Costești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Baicea

Ultimele articole