Din primăvară. Tinerii bicicliști și skateri vor avea o nouă zonă Pump Track în Lunca Argeșului

de | 21.08.2023 12:25 | Pitești, Lifestyle

Primarul Piteștiului Cristian Gentea vine cu o veste bună pentru tineri. Contractul pentru proiectarea și execuția zonei Pump Track – Skate Park din Lunca Argeșului a fost semnat.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Administrația locală din Pitești anunță că va fi amenajată în Parcul ”Lunca Argeșului”, parc preferat de tinerii bicicliști sau skateri, o nouă zonă de recreere, dedicată adolescenților care iubesc provocările sportului pe role.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Contractul pentru proiectarea și execuția zonei Pump Track – Skate Park din Lunca Argeșului a fost semnat astăzi, 21 august 2023!

Câștigătorul licitației, Asocierea ”Selca&Silvora Tera”, împreună cu subcontractantul ”Electrometal Construct Emco”, are ca termen o lună pentru proiectare și 5 luni pentru execuție.

Valoarea contractului este de 1.776.667,18 lei.

Din primăvară, peste 4400 de mp vor deveni atracția parcului – terenul sistematizat va fi o zonă de recreere sigură pentru tineri, zonă ce oferă un plus de estetică spațiului verde”, a anunțat Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Pitești continuă acțiunile de reabilitare a parcărilor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole