anchetaonline.ro

Primele magazine SINSAY, Cropp și House se deschid la Pitești! Urmează RESERVED!

de | 11.04.2022 21:00 | Știri, Economic, Lifestyle, Pitești

  • Împătimiții de shopping au o nouă atracție la Jupiter City!

Pregătirile sunt în toi pentru ca, pe 14 aprilie, să își deschidă porțile noi magazine, cu branduri cunoscute și căutate de piteșteni. Cele care vor atrage cu siguranță atenția sunt Sinsay, Cropp și House, care nu au nicio altă reprezentanță în județul nostru.

poza centrala - Sinsay

Pentru Sinsay s-a inițiat și o petiție online ca să vină și la Pitești. Brandul oferă ținute în tendințe, la prețuri rezonabile, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Pe lângă piesele vestimentare și accesorii, la Sinsay sunt obiecte pentru casă și decorațiuni, dar și cosmetice.

House și Cropp au haine, încălțăminte și accesorii pentru adulți. În oferta House și Sinsay se găsesc chiar și hăinuțe pentru câini, dar și jucării și alte produse dedicate patrupedului. Toate cele trei branduri care vor funcționa sub cupola Jupiter City din 14 aprilie fac parte din compania poloneză LPP, care este specializată pe producția și distribuția de îmbrăcăminte și mai are sub aceeași umbrelă, pe lângă Sinsay, Cropp și House, Reserved și Mohito.

Aceste magazine sunt parte a noii aripi construite în continuarea Decathlon și reprezintă doar prima etapă de modernizare și extindere. În această galerie vor mai fi inaugurate și alte magazine, respectiv Pepco, Takko, care revine astfel la Pitești și Deichmann, specializat în încălțăminte.

reserved

Mai este în plan și alăturarea Reserved magazinelor din noua aripă a galeriei comerciale.

Jupiter City devine Supernova

În noiembrie 2020, compania austriacă Supernova a preluat centrul comercial Jupiter City din Pitești de la Mall Retail Rom. La peste un an de la achiziție, Jupiter City își schimbă denumirea și, odată cu lansarea extensiei cu magazine noi, va deveni Supernova.

jupiter ansamblu

Planurile investitorilor de extindere vor continua și în perioada următoare, prin parcurgerea altor două etape, care vizează și latura unde a fost inițial magazinul de bricolaj, dar și o altă zonă a centrului comercial.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

McDonald՚s nou în Pitești -în negocieri! Centrul comercial din Nord aduce alți 2 operatori, inclusiv Leroy Merlin

McDonald՚s nou în Pitești -în negocieri! Centrul comercial din Nord aduce alți 2 operatori, inclusiv Leroy Merlin


 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești