anchetaonline.ro

Printul Paul a fost prins la Paris după ce a fugit! Era dat în urmărire internațională!

de | 27.06.2022 14:41 | Știri, Eveniment, Național

Printul Paul a fost prins la Paris la un an și 6 luni după condamnare! Era dat in urmarire internationala dupa condamnarea definitivă in dosarul Ferma Baneasa!

Curtea de Apel Braşov i-a condamnat, în dosar, la pedepese cu executare pe Paul Lambrino (trei ani şi patru luni pentru cumpărate de influenţă şi complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice), pe omul de afaceri Remus Truică (şapte ani), şi pe cetăţenii israelieni Benjamin Steinmetz (cinci ani) şi Tal Silberstein (cinci ani).

După condamnarea definitivă, prinţul Paul a fugit din România. Primele informaţii arătau că s-ar fi aflat în Portugalia.

Acesta a fost prins astăză, în Paris şi urmează să fie prezentat unei instanţe pentru confirmarea mandatului şi extrădarea în România.

 

 

Sursa Foto Hotnews

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier în Trivale! Victima este un biciclist!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: