Probele VIDEO! Înjunghiat în Găvana, salvat cu greu de chirurgul Stoian!

de | 16.01.2024 15:00 | Județean, Eveniment, Importante

Au apărut imaginile video cu incidentul șocant care a avut loc, noaptea trecută, în cartierul piteștean Găvana, unde un bărbat de 38 de ani, din Caraș-Severin, a fost înjunghiat în inimă.

S-a întâmplat în fața unei săli de jocuri de noroc, unde bărbatul fusese împreună cu un prieten din Brașov.

Angajații sălii de jocuri  spun că cei trei s-au luat la cearta încă din interior pentru că unul dintre ei nu a vrut să-i dea altuia o țigară, iar scandalul s-a mutat în stradă.

Agresorul este un bărbat din Pitești căruia victima nu a vrut să-i dea o țigară.
În imagini putem observa cum bărbații încep mai întâi să își împartă pumni și picioare. Ulterior, piteșteanul scoate cuțitul și îl înjunghie pe bărbatul din Caraș-Severin, care cade lat în stradă.

Bărbatul a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Pitești, unde a fost băgat imediat în sala de operații, într-o stare critică, medicii luptându-se să îi salveze viața.

Din fericire, intervenția la care a fost supus a fost una reușită, iar din echipa salvatoare a făcut parte singurul chirurg toracic din județ, dr. Alexandru Stoian.

Polițiștii au ajuns și ei la locul incidentului și după două ore l-au prins pe agresor.

În noaptea de 15 spre 16 ianuarie a.c., polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 că în proximitatea unei săli de jocuri de noroc, un bărbat a fost rănit cu un cuțit de o altă persoană.

La fața locului au intervenit, pentru primele măsuri, polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, precum și echipaje medicale, care au transportat de urgență victima, bărbat de 38 de ani, din judetul Caraș-Severin, la spital.”, transmite IPJ Argeș

Din primele verificări, s-a stabilit că persoana bănuită de săvârșirea faptei este un bărbat de 38 de ani, din Pitești, care a fost depistat de polițiști și condus la sediul poliției pentru cercetări.

În cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, iar după administrarea probatoriului, piteșteanul a fost reținut pentru 24 de ore.

 

Bărbatul a fost dus astăzi în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, acuzația fiind aceea de tentativă de omor. Mgistrații Tribunalului Argeș au hotărât arestarea acestuia pentru 30 de zile.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Porniți la drum? Cum se circulă în această dimineață

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole