Procurorul Cosmin Puiulescu – o nouă delegare la şefia Parchetului Topoloveni

de | 23.06.2023 08:46 | Știri, Din ediția tipărită, Eveniment, Topoloveni

Aflat în fruntea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni încă din 2019, magistratul argeşean Cosmin Puiulescu a primit o nouă prelungire de şase luni în această funcţie.

Cosmin-Cătălin Puiulescu a devenit prim-procuror al Parchetului Topoloveni la începutul anului 2019, ca urmare a rezultatului obţinut la concursul organizat în perioada 11 octombrie – 18 decembrie 2018 pentru numiri în funcţia de prim-procurori la mai multe unităţi de parchete din ţară. Acesta s-a făcut remarcat mai ales după instrumentarea anchetei „Dosarul proxeneţilor din Curtea de Argeş”, una dintre cele mai complexe cauze din ultimii 20 de ani înregistrate în municipiul Basarabilor. În septembrie 2017, Puiulescu a fost detaşat de la Parchetul Curtea de Argeş la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş şi după aproximativ un an a revenit în Oraşul Regal.

În şedinţa de marţi, 13 iunie, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât delegarea în funcția de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni a lui Cosmin Puiulescu, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, începând cu data de 1 iulie 2023, pentru maximum şase luni, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Noul preşedinte al Judecătoriei Piteşti – un tânăr doctorand de 33 de ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cosmin Puiulescu | CSM | Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni