Producția va începe în 2025. O companie importantă are nevoie de încadrarea a peste 500 de persoane

de | 07.02.2024 11:21 | Național, Economic

Ministerul Muncii anunță că Nokian Tyres România, are nevoie, după relocarea din Rusia, de încadrarea a peste 500 de persoane în fabrica din Bihor a cărei construcție a început deja. Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, s-a întâlnit cu CEO companiei arătându-și astfel sprijinul care este oferit companiilor printr-o mai bună ocupare a forței de muncă și creșterea competențelor angajaților și viitorilor angajați.

Sursă foto: Facebook MMSS

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, s-a întâlnit cu Susanna Tusa, CEO Nokian Tyres România.

”România se dezvoltă și prin investiții străine directe!

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale sprijină companiile printr-o mai bună ocupare a forței de muncă și creșterea competențelor angajaților și viitorilor angajați.

În acest sens, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, s-a întâlnit cu Susanna Tusa, CEO Nokian Tyres Romania.

Compania finlandeză are nevoie, după relocarea din Rusia, de încadrarea a peste 500 de persoane în fabrica din Bihor a cărei construcție a început deja. Este vorba despre o investiție de 650 milioane de euro, producția urmând să înceapă în 2025.

Nokian Tyres produce anvelope pentru autovehicule în fabrici din Finlanda și SUA. La Oradea va fi prima fabrică de cauciucuri auto din lume care are zero emisii de CO2”, se arată în informarea publicată de Ministerul Muncii.

Sursă foto: Facebook MMSS.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Parteneriat între Creșa Pitești și I. P. J. Argeș. Lecție deschisă despre educația rutieră

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Finlanda | Ministerul Muncii | Ministrul Muncii | Oradea | Rusia | Simona Bucura-Oprescu

Ultimele articole