Prognoza meteo! Când se schimbă vremea în România

de | 03.01.2023 15:47 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni.

Cei care iubesc zăpada primesc vești bune, având în vedere că în perioada următoare, vremea se va răci la munte, iar ninsorile își vor face apariția. Și în celelalte regiuni probabilitatea apariției precipitațiilor este ridicată.

În toate regiunile țării vor fi valori termice oscilante de la o zi la alta, în perioada 2-15 ianuarie. Însă, cu cât ne vom apropia de data de 15 ianuarie, cu atât se va înregistra o scădere semnificativă a temperaturilor. De exemplu, în Muntenia, meteorologii spun că maximele vor fi de 4-5 grade, iar vor fi între -3 și -1.

Conform ANM, probabilitatea de precipitaţii va fi ridicată începând cu data de 4 a lunii ianuarie în aproape toate regiunile.

Cum va fi vremea la munte

Temperaturile vor fi în scădere în prima săptămână a intervalului menționat, iar spre finalul primei săptămâni, tendinţa procesului de răcire va fi de accentuare.

În cea de-a doua săptămână se vor înregistra oscilații, în medie, valori maxime de -5…-2 grade şi minime de -9…-6 grade.

Începând cu data de 4 ianurie, ninsorile își vor face simțită prezența, dar o probabilitatea mai ridicată pentru apariția lor va fi începând cu data de 6 ianuarie.

Foto Stirile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

S-au scumpit țigările! Cât a ajuns să coste un pachet

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole