O săptămână de spectacole de excepţie la Zilele Municipiului Curtea de Argeş

de | 07.08.2024 14:00 | Cultură, Curtea de Argeș, Din ediția tipărită, Eveniment

Începând de vineri, 9 august, timp de aproape o săptămână, în oraşul Basarabilor are loc cea mai mare sărbătoare a verii din nordul judeţului. Argeşenii şi nu numai sunt aşteptaţi la Zilele Municipiului Curtea de Argeș, un festival grandios care va avea loc pe platoul de la Sala de sport, între 9 și 15 august 2024.

Pentru ediţia din acest an, organizatorii au pregătit o săptămână plină de activități și spectacole pentru toate vârstele, într-un cadru festiv și plin de energie. Atracțiile principale ale evenimentului sunt reprezentate de parcul de distracţii, de concertele oferite pe parcursul manifestării, precum şi de bunătăţile pregătite de comercianţi.

În cadrul festivalului de la Curtea de Argeş, atât cei mici, cât şi cei mari se pot bucura de atracţiile oferite de cel mai frumos și complex parc de distracții. De la carusele și roți gigantice, la jocuri interactive și multe surprize, parcul de distracții este locul perfect pentru întreaga familie.

Programul Zilelor Municipiului Curtea de Argeş

Pe scena Zilelor Municipiului Curtea de Argeş vor urca în fiecare seară artişti îndrăgiţi, care vor oferi concerte live, muzică tradițională și modernă, DJ seturi electrizante – câte ceva pentru fiecare gust.

► Vineri, 9 august, veţi avea parte de o seară plină de energie cu melodii populare și ritmuri antrenante cu trupa FM Project Musik, vedeta serii fiind cunoscuta artista Carmen de la Sălciua.

carmen de la salciua colaj

► Sâmbătă, 10 august, participanţii vor asista la un spectacol de muzică tradiţională românească cu taraful Pasăre, la un concert al artistului Cristian Rizescu care promite să facă publicul să danseze, în vreme ce adolescenții și tinerii vor fi încântați de show-ul plin de viață susţinut de Bibi.

concert Bibi

► Duminică, 11 august, muzica populară este specialitatea zilei, cu recitaluri susţinute de  Petronela Bîrsilă, Olguța Berbec și Remus Novac, în vreme ce pentru tineri organizatorii au pregătit un concert cu Vescan, cu ritmuri și versuri care ating sufletul.

► Luni, 12 august, scena aparţine interpreților Beatrice Bădoi şi Balkan, cel mai aşteptat artist al serii fiind Luis Gabriel.

Luis Gabriel

► Marți, 13 august, Bogdan Oncioiu și Georgeta Chițoran acompaniaţi de un taraf vor aduce muzică tradițională la cel mai înalt nivel, în vreme ce tinerii au parte de o seară de pop și dance cu o artistă inedită – Holy Molly.

► Miercuri, 14 august, tinerii talentați ai orașului de la clasa de chitară a Centrului de Cultură și Arte „George Topîrceanu” vor oferi spectatorilor momente speciale, iar Carmen Ienci şi taraful vin pe scena de la Curtea de Argeş cu muzică autentică pentru suflet. Capul de afiş al serii este Direcţia 5, una dintre cele mai iubite trupe românești, care va oferi un show memorabil.

directia 5

► Joi, 15 august, Ansamblul Argeșul al Centrului de Cultură și Arte „George Topîrceanu” Curtea de Argeş va prezenta publicului un spectacol extraordinar, având ca solişti pe Grațian Bădescu, Mitică Tavă şi Viorel Papuc la nai. Apogeul acestei seri magice va fi concertul Proconsul.

Pe parcursul celor şapte zile de festival, producători și comercianți din toate colțurile țării îi așteaptă pe vizitatori cu preparate delicioase, produse handmade și de artizanat, cadouri unice și terase-restaurant pline cu grătare aromate și preparate inedite.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Colegiul Național ”Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș – COMPETENȚĂ, PERSEVERENȚĂ, PERFORMANȚĂ

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Curtea de Argeş | Direcţia 5 | Luis Gabriel | Proconsul | Vescan

Ultimele articole