Programul ”Electric Up” – Energie verde pentru IMM-uri

de | 04.12.2023 11:55 | Național, Politic

Reprezentanții Partidului Național Liberal anunță că peste 1500 de proiecte depuse în cadrul Programului ”Electric Up” au fost deja implementate, acestea însumând o finanțare totală de aproape 480 milioane lei.
Aceștia informează faptul că programul oferă IMM-urilor și companiilor din Horeca susținere financiară pentru achiziționarea de panouri fotovoltaice și pentru instalarea de stații de reîncărcare pentru automobile electrice și hibrid.
PNL mai transmite că în urma succesului din acest an, ministrul Sebastian Burduja pregătește ”Electric Up 2”, continuarea programului și în 2024:
În ultimele trei luni am accelerat procesul de implementare a proiectelor și de finanțare a contractelor depuse în cadrul Electric Up. Pentru Electric Up 2, vom mări capacitatea instalată și vom îmbunătăți substanțial condițiile de finanțare, venind în sprijinul operatorilor economici”.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL

Ultimele articole