Programul evenimentelor. Ziua Copilului în Pitești!

de | 30.05.2024 19:06 | Pitești, Lifestyle

De 1 iunie, Primăria Municipiului Pitești a pregătit o serie de evenimente interactive pentru cei mai mici dintre locatari chiar de ziua lor, de Ziua Copilului. Astfel, administrația îi invită să participe la activitățile captivante dedicate celor mici și celor tineri la suflet.

 Iată programul zilei:

  •   Ora 11:00 – THAT ROUND THING, Davai Teatr, Israel

Începe ziua cu o reprezentație fascinantă a teatrului stradal din Israel, oferită de Davai Teatr, performanță care va transforma Piața Primăriei într-o scenă plină de culoare și emoție.

  •  Ora 12:00 – 15:00 – Spectacol muzical-coregrafic

Centrul Cultural Pitești aduce pe scena din Piața Primăriei un spectacol vibrant cu dans și muzică pentru a încânta copiii de toate vârstele cu talentul și creativitatea tinerilor artiști locali!

  •  Ora 16:00 – 19:30 – Young Rock by Rebel X

După-amiaza aduce ritmuri electrizante: de la lecții interactive la concerte live, acest segment este perfect pentru tinerii pasionați de muzică rock:

– Lecții interactive de percuție și chitară: Între orele 16:00 și 17:30, copiii vor avea ocazia să învețe bazele percuției și ale chitarei, sub îndrumarea tinerelor talente locale.

– Concert live: De la ora 18:00, trupele rock formate din liceeni piteșteni vor urca pe scenă pentru a oferi un spectacol electrizant. ”Bucură-te de sunetele puternice ale heavy metal-ului cu trupa „Ascetic”, simte energia ritmurilor intense de hard rock cu „Abyss” și lasă-te purtat de tonurile melancolice ale blues rock-ului cu formația „Myst””, transmit cei din administrația locală.

De 1 iunie, Piața Primăriei îi așteaptă pe cetățeni cu activități și spectacole dedicate copiilor și familiilor lor!

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Restricții de circulație pe DN 7, cu ocazia „Zilei Internaționale a Copilului”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești | Israel | Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Rebel X

Ultimele articole