Programul național pentru creșterea natalități. 15.000 de lei pentru fiecare procedură de fertilizare in vitro

de | 22.09.2023 19:35 | Național, Lifestyle

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a informat, de curând, că persoanele interesate încă se pot înscrie în programul național pentru creșterea natalității. În funcție de numărul solicitanților declarați neeligibili, respinși sau retrași, există șanse ”să primiți în acest an sprijinul financiar în valoare de 15.000 de lei”, arată Ministerul Familiei.

Prin Programul național pentru creșterea natalității sunt sprijinite cuplurile infertile cu 15.000 de lei pentru fiecare procedură de fertilizare in vitro, până la maximum trei pe an. În nici un an de zile, numărul maxim de înscrieri (10.000 de locuri) aferent anului 2023 în programul social de interes național de susținere a cuplurilor pentru creșterea natalității a fost atins.

Înscrieri pe o listă de așteptare

”Sunt încântată că acest program a generat atât de mult interes și sper ca în curând să ne bucurăm împreună de nașterea primilor bebeluși concepuți în acest an cu sprijin financiar de la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse”, a declarat ministrul Natalia Intotero, potrivit informării publicate.

Persoanele care nu au apucat să se înscrie, dar intenționau să o facă în curând nu trebuie să renunțe.  ”Vă puteți înscrie în continuare, urmând să primiți număr de înregistrare și să fiți înscrise pe o listă de așteptare, iar în funcție de numărul solicitanților declarați neeligibili, respinși sau retrași, există șanse să primiți în acest an sprijinul financiar în valoare de 15.000 de lei”, arată Ministerul Familiei în informare publicată.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Modul în care se reciclează în Argeș – studiu de caz pentru Recorder

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Familiei