Programul Național Social pentru Creșterea Natalității. S-a născut primul bebeluș!

de | 01.11.2023 17:39 | Național, Lifestyle

”Programul social de interes național de susținere a cuplurilor și a persoanelor singure, pentru creșterea natalității” inițiat de Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse și lansat la data de 5 decembrie 2022 a început să dea roade în rândul familiilor care s-au înscris în acest program.

Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse a anunțat că în cadrul Programului Național Social pentru Creșterea Natalității se văd și primele rezultate.

”Cu emoție și bucurie anunț venirea pe lume a primului născut prin programul FIV. Doresc multă sănătate micuțului și familiei și urez succes tuturor celorlalte familii care fac parte din acest Programul Național”, a declarat marți ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero, potrivit informării pubicate.

Continuarea acestui program este o prioritate pentru Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, potrivit sursei citate.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Ministerul Familiei.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Rezultate bune pentru piteșteni la Cupa CSM Pitești la înot

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Familiei