Programul Teatrului Alexandru Davila în zilele de 27 și 28 ianuarie

de | 27.01.2024 08:25 | Lifestyle, Pitești

  • Weekend plin de spectacole bune la teatrul din Pitești!

Sâmbătă, 27 ianuarie la Teatrul Alexandru Davila va avea loc spectacolul FĂT-FRUMOS DIN LACRIMĂ.

la teatru Pitești

Evenimentul se va ține în Sala Mare de la ora 19.00.

De precizat că la acest spectacol vârsta acceptată este de + 5 ani.

Făt-Frumos din lacrimă”, dramatizare după basmul poetului național Mihai Eminescu, este un basm cult care are ca sursă de inspirație basmul popular românesc, o poveste care ne-a încântat copilăria, provocându-ne imaginația și dorința de a citi.

Gabriel Apostol, regizor și actor cu o îndelungată experiență în lumea teatrului de animație, și Clara Dărângă, scenografa spectacolului, aduc pe scenă păpuși mici sau supradimensionate, în mânuire directă, combinate cu proiecții video, creând astfel o lume dinamică, vie, captivantă, unde Făt-Frumos și Ileana Cosânzeana, Muma Pădurii, calul      năzdrăvan, împărați și împărătese duc clasica luptă dintre bine și rău.

Biletele se pot achiziționa de la Agenția teatrală sau accesând următorul link https://www.mystage.ro/spectacole/fat-frumos-din-lacrima-4260?af=57

la teatru Pitești

Ziua de duminică, 28 ianuarie aduce două spectacole la Teatrul Davila din Pitești.

De la ora 11:00 în Sala Studio Liviu Ciulei, va avea loc spectacolul CRĂIASA ZĂPEZILOR . Regia artistică și dramatizare Mirela Nicolau.

Vârstă recomandată este de peste 4 ani.

În „Crăiasă zăpezilor”, Andersen vorbește despre iubire, despre puterea acesteia de a înfrunta și depăși orice obstacol și puterea credinței de a te face să înaintezi.

Toate personajele pe care le întâlnește Greta în cale sunt ispite sau obstacole puse în calea iubirii ei pentru Karl, pe care cu candoare, cu puritate și credință le depășește.”

la teatru Pitești

De la ora 19.00 la Teatrul Alexandru Davila va avea loc spectacolul ABSOLVENTUL, prezentat în premieră la finele săptămânii trecute.

Trebuie precizat că vârsta acceptată este de +16.

Spectacolul consacratului regizor Vlad Massaci este povestea unui absolvent de 21 de ani, Benjamin Braddock, care se luptă pentru a se regăsi în caruselul de tentații, emoții și întâmplări caracteristice vârstei. Ce se întâmplă când o femeie nemulțumită de viața sa intră în destinul aproape perfect al lui Ben? Într-o lume a căsătoriilor disfuncționale și a așteptărilor mari, Ben se luptă cu dragostea, ispita și confuzia. Este o piesă clasică, adaptată și reinterpretată pentru a reflecta problemele și perspectivele contemporane. Trebuie precizat faptul că povestea stă la baza filmului care a primit șapte nominalizări la cea de a 40-a ediție a Premiilor Oscar (în roluri principale: Dustin Hoffman și Anne Bancroft).”

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția teatrală sau accesând următorul link https://www.mystage.ro/spectacole/absolventul-4256?af=57

 

Foto: Facebook 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

IRIS-Cristi Minculescu, Valter & Boro revin la Club Hush Pitești

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Gabriel Apostol | Mihai Eminescu | Oscar | Pitești | Teatrul Alexandru Davila