Proiect. Festivalul Bujorului, la Pitești

de | 16.05.2023 11:08 | Știri, Administrație, Pitești

Câțiva consilieri locali liberali din Pitești au depus un proiect de hotărâre privind organizarea Festivalului Bujorului la Pitești. Inițiatorii proiectului de hotărâre consideră oportun organizarea manifestări, mai ales că sunt producători de bujor atât în Pitești, cât și în zonele adiacente. Festivalul ar urma să se desfășoare în perioada 06-19 mai 2024 în Parcul Lunca Argeșului.

Potrivit expunerii de motive Festivalul Bujorului – ediția I se va desfășura în perioada 06-19 mai 2024 în Parcul Lunca Argeșului și pe zona centrală între Primăria Pitești și Piața Vasile Milea și va cuprinde expoziție și târg de flori, evenimente culturale – conferințe, precum și divertisment, zonă de food și picnic, spectacole în aer liber.  Finanțarea cheltuielilor se face atât de la bugetul local, din sume provenite, în principal, din sponsorizări, precum și de la bugetul Centrului Cultural al Municipiului Pitești. Inițatorii proiectului sunt consilierii locali PNL: Cătălina Dumitrașcu, Mihai Coteț, Răzvan Șerbanoiu și Sorin Apostoliceanu.

Sursă foto: Facebook Razvan Serbanoiu

”Anno domini 2023, Mai 15, Ziua Nationala a Bujorului.

Astazi impreuna cu Dumitraşcu Cătălina, Sorin Apostoliceanu si Mihai Coteț am depus la Primaria Municipiului Pitesti un proiect de hotarare prin care incepand de anul viitor vrem sa organizam la Pitesti „Festivalul Bujorului”. Este o initiativa menita sa sprijine producatorii locali de flori, printre care se numara si doamna Iuliana Stanciu. Ar fi frumos ca acest festival sa faca legatura intre Simfonia Lalelelor, un festival de renume mondial ajuns la a 50-a editie si Zilele Pitestiului. Sunteti cativa care ati sugerat asta”, a scris ieri Răzvan Șerbănoiu într-o postare pe un grup de Facebook.

Sursă foto: Facebook Razvan Serbanoiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Transport gratuit în Lunca Argeșului, la Pitești Fest 2023!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești