Proiect important pentru modernizarea unui drum județean

de | 20.02.2024 17:36 | Județean, Administrație

Astăzi a avut loc şedinţa extraordinară a Consiliului Județean (CJ) Argeș, condusă de președintele Ion Mînzînă și desfășurată prin mijloace electronice (online). Pe ordinea de zi a ședinței s-a aflat un proiect privind aprobarea documentației tehnice pentru modernizarea DJ 659 (Pitești – Bradu – Suseni – Gliganu de Sus – Bârlogu – Negrași – Mozăceni – lim. jud. Dâmbovița).

În contextul în care Consiliul Județean Argeș a încheiat aproape toate proiectele finanțate atât din fonduri europene, cât și din alte surse, unele fiind în implementare pe ultima sută de metri, președintele Ion Mînzînă le-a transmis consilierilor județeni că în următoarea perioadă vor avea loc mai multe ședințe de CJ întrucât trebuie aprobate noi proiecte pentru județul Argeș.

Sursă foto: Facebook CJ Argeș

Printre proiectele de hotărâre aflate astăzi pe ordinea de zi se numără:

  • Proiect de hotărâre privind încetarea de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier județean al domnului Pîrvu Marius. Domnul Marius Pîrvu a renunțat la calitatea de consilier județean întrucât a fost numit subprefect al județului Argeș.
  • Proiect de hotărâre pentru actualizarea Hotărârii Consiliului Județean Argeș nr.234/25.08.2022 privind aprobarea de principiu a Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Județului Argeș 2021-2027.
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnice – faza DALI, inclusiv Tema de proiectare, Studii teren (topografic, geotehnic, hidrologic, de trafic), Expertiza tehnica (drum și poduri), a Devizului General și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: “Modernizare DJ 659: Pitești – Bradu – Suseni – Gliganu de Sus – Bârlogu – Negrași – Mozăceni – Lim. Jud. Dâmboviţa, km 0+000 – 58+320, L = 58,320 km”
  • Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului actualizat pentru proiectul cu titlul ”Extindere, modernizare și dotare spații Urgență Spitalul de Pediatrie Pitești”.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook CJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Inspectorii ITM anunță intensificarea acțiunilor de verificare în domeniul construcţiilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Consiliul Județean Argeș

Ultimele articole