Ce și-a propus liberalul? Radu Perianu: Pact de colaborare și investiții în infrastructura metropolitan

de | 29.05.2024 12:53 | Politic, Județean

Radu Perianu, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) la Consiliul Județean (CJ) Argeș vien astăzi în fața argeșenilor cu un angajament de dezvoltare. Mai precis, Perianu, împreună cu mai mulți candidați liberali la administrațiile locale din zona metropolitan au încheiat un pact ”de colaborare și investiții în infrastructura metropolitan”, pe care și-l asumă și spune că îl vor pune în aplicare în următorii 4 ani.

plan si pact radu - Ce și-a propus liberalul? Radu Perianu: Pact de colaborare și investiții în infrastructura metropolitanSursă foto: screenshot Facebook PNL Argeș.

Sursă foto: PNL Argeș ”Vreau să încep prin a vorbi de angajamentul pe care ni-l luăm în fața argeșenilor prezentându-vă un pact de colaborare și investiții în infrastructura metropolitan. Este un pact inițiat de mine care este încheiat între mine, în calitate de candidat la președinția CJ Argeș, Miahi Coteț, ca și candidat la Primăria Municipiului Pitești și de asemenea, colegii mei candidați la primăriile din localitățile încecinate și anume: Iulian Călin, Ștefănești, Gabriel Tudor – Costești, Ana-Maria Pănescu, Topoloveni, Cristian Rușanu, Mărăcineni, Constantin Toma, Bascov, Roland Dumitru, Albota, Iunonis Ionescu, Bradu, Alin Călinescu, Mioveni, și Ionuț Gheorghe, Călinești.

Scopul acestui pact, ce este asumat înainte de rezultatul alegerilor – astfel încât să fie cunoscut de toată lumea, este să crem o zonă metropolitan prosperă, sustenabilă și echitabilă în care fiecare comunitate să se dezvolte în mod armonios și să beneficieze de oportunitățile oferite de urbanizare.

Obiectivele acestui pact sunt următoarele:

  • Dezvoltarea a 10 parcuri iundustriale îm zona metropolitan. Fiecare dintre aceste localități beneficiind de o astfel de investiție;
  • Construirea a 4 noi poduri peste râul Argeș pentru decongestionarea traficului;
  • Un spital nou și servicii medicale de calitate;
  • Îmbunătățirea infrastructurii rutiere – drumuri bune în tot județul;
  • Servicii publice normale la nivelul țărilor dezvoltate.

Acesta este pactul pe care l-am semnat toți si pe care ni–l asumăm în fata electoratului pentru a-l pune în aplicare în urmatorii 4 ani, exact perioada unui mandat de ales local, fie în calitate de președinte al CJ, fie de primar al orașului sau al comunei pentru care va fi ales”, a subliniat Radu Perianu în conferința susținută astăzi.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015.

Sursă foto: PNL Argeș și screenshot Facebook PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Aurel Bălășoiu: Candidatul PNL pentru Primăria Rociu – un lider dedicat dezvoltării comunității

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole