Restricții de circulație pe Autostrada A1 București-Pitești

de | 29.05.2024 12:35 | Județean, Eveniment

Atenție, șoferi! Dacă plecați la drum trebuie să va înarmați cu răbdare, deoarece astăzi, 29 mai, sunt anunțate lucrări pe mai multe autostrăzi.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, până la ora 16:00, pe autostrada A1 București – Pitești, sensul către Pitești, la kilometrul 109+900 de metri, pe raza municipiului Pitești, va fi înlocuit parapetul median. Pe durata lucrărilor, circulația pe banda a doua este restricționată.

Tot astăzi, până la ora 18:00, se efectuează lucrări de înlocuire a portalului VMS pe autostrada A2 București-Constanța, pe sensul către Capitală, la kilometrul 196, pe raza localității Murfatlar, județul Constanța. Din acest motiv, circulația rutieră se desfășoară doar pe a doua bandă, iar în intervalul orar 13:00-14.00, traficul va fi restricționat total.

Lucrări vor fi și pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea. Până la ora 18:00, pe tronsonul kilometric 18+500 de metri – 17, pe calea nr. 2, se efectuează lucrări de reparații asfaltice, astfel că banda 1 este restricționată.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

De 1 iunie, pompierii, jandarmii și polițiștii argeșeni invită copiii în Parcul Trivale

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1 | Autostrada A2 | București | Constanța | Pitești | Trivale

Ultimele articole