Protestele transportatorilor și fermierilor continuă! Trafic restricționat în Afumați și Vama Siret

de | 17.01.2024 09:38 | Eveniment, Național

Fermierii şi transportatorii nu vor să renunţe la proteste, chiar dacă guvernanţii le-au promis că le vor îndeplini solicitările.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române transmite că, în această dimineață, traficul rutier este restricționat pe DN 2, la Afumaţi, judeţul Ilfov și pe DN 2, în Vama Siret, ca urmare a protestului transportatorilor şi fermierilor.

Potrivit sursei citate, în Afumați, banda 1 a sensului de mers către capitală este ocupată de autovehiculele parcate, circulația desfășurându-se pe banda nr. 2.

De asemenea, sunt probleme și în Vama Siret, unde sensul de ieşire din ţară este ocupat de autovehiculele protestatarilor, circulaţia desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ pentru ambele direcţii.

Este a opta zi de proteste ale fermierilor și transportatorilor. Protestatarii au întocmit o nouă listă de revendicări, mult mai lungă, şi cer, printre altele, mai puţini parlamentari şi oprirea finanţărilor pentru partide.

76 de revendicări au trimis Guvernului, iar lista rămâne deschisa, au transmis reprezentanții protestatarilor. Vor RCA mai mic, recuperarea accizei la carburanți și normă de hrană.

Foto: grefajudiciara.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Două fetițe au ajuns la spital, după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o substanţă toxică

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Afumați | Centrul INFOTRAFIC | DN 2 | Ilfov | Siret | Vama Siret

Ultimele articole