anchetaonline.ro

Protocolul de colaborare între CNAIR și autoritățile din județul Argeș pentru construcția Drumului Expres A1-Pitești-Mioveni – a fost semnat!

de | 02.11.2022 11:35 | Știri, Administrație, Județean, Politic

Astăzi, 2 noiembrie, în prezența ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost semnat un protocol de colaborare între CNAIR și autoritățile din județul Argeș pentru construcția Drumului Expres A1-Pitești-Mioveni. Anunțul a fost făcut de reprezentanții PSD Argeș, care au transmis informația printr-o postare pe pagina de socializare a partidului.

Argeș psd

 

Aceștia menționează faptul că CNAIR se ocupă de asigurarea finanțării, iar Consiliul Județean Argeș de derularea procedurilor de achiziție pentru contractarea serviciilor de elaborare a studiului de fezabilitate, precum și de monitorizarea implementării și a serviciilor executate în cadrul procesului de elaborare a studiului.

Acest obiectiv este important pentru dezvoltarea economică regională și pentru conectivitatea la infrastructura rutieră referențială de tip TEN-T”, precizează reprezentanții PSD Argeș.

 

Argeș psd

Au fost prezenți la eveniment Cristian Pistol, directorul CNAIR, Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești și președinte executiv al PSD Argeș, deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, și Cristi Puiu, administrator al județului.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cutremur în această dimineață!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș