I-a purtat două creații în concert. Beyonce, îmbrăcată de un designer român

de | 10.08.2023 12:58 | Știri, Lifestyle, Național

Cosmin Diaconu este designerul român ale cărui creații au ajuns în atenția celebrei interprete Beyonce. Aceasta a purtat în timpul concertului de la Chicago două creații ale românului.

Beyonce a purtat în timpul concertului din Chicago, pe scenă, în fața a sute de mii de oameni, două creații ale unui designer român, potrivit celor de la life.ro. Mai precis ale lui Cosmin Diaconu, un tânăr dintr-un sat din Bacău, care a muncit și a crezut în visul lui.

Sursă foto: Instagram Cosmin Diaconu;

Colecția lui a ajuns la Fashion Week, în Londra

Sursă foto: Instagram Cosmin Diaconu; Sursă foto: Instagram Cosmin Diaconu;

O salopetă inspirată de uniformele militare este una dintre ținute purtate de Beyonce în concertul de la Chicago. Această salopetă este creația lui Cosmin Diaconu, tânărul de 24 de ani din Valea Seacă, un sat din Bacău, ce a plecat să-și facă un nume în Anglia. Cosmin Diaconu mai are un frate geamăn și unul mai mare, iar pentru ei, părinții au plecat la muncă în Italia, lăsându-i în grija bunicilor. După doi ani de stat prin Italia, părinții i-au adus și pe copii. Au stat 8 ani în Italia, însă o problemă de sănătate a mamei a făcut ca toată familia să se întoarcă în România. A urmat un liceu din comună, iar apoi a plecat în Anglia să muncească. Și-a depus dosarul la Cambridge, la Fashion Design, unde a fost și acceptat. A muncit ca să se poată susține în facultate. După facultate, colecția lui a ajuns la Fashion Week, în Londra. Acum lucrează la o companie din industrie și în urmă cu circa 3 săptămâni, Beyonce i-a purtat creațiile pe scenă.

Sursă foto: Instagram Cosmin Diaconu;

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

STONEBIRD FESTIVAL. Începe o noua ediție extraordinară de Rock la Corbii de Piatră!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Beyonce

Ultimele articole