Radu Perianu: „Am văzut vieți distruse de consumul de droguri”

de | 20.05.2022 16:44 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Județean

Prefectul județului Argeș, Radu Perianu, anunță că a semnat un protocol important, care prevede o colaborare cu Agenția Națională Antidrog și că își dorește ca prin această măsură să fie combătut consumul de droguri.

Mai mult, prefectul județului Argeș vorbește despre faptul că de-a lungul carierei sale de avocat a cunoscut mulți oameni care și-au schimbat traiectoria vieții, și nu într-un sens benefic pentru dezvoltarea lor, iar totul s-a petrecut din cauza consumului de droguri.

Am semnat astăzi un protocol important, o colaborare cu Agenția Națională Antidrog. Este esențial să intervenim eficient în combaterea consumului de narcotice. Și pentru că mereu am afirmat că este mai bine să prevenim decât să ajungem să tratăm, e un principiu pe care aș vrea să îl aplic și acum.

Prin profesia mea de bază, avocatura, am văzut vieți distruse de consumul de droguri”, a transmis șeful Instituției Prefectului.

Prin acest parteneriat se oferă cadru legal pentru cooperarea și desfășurarea de activități de prevenire în acest domeniu. Obiectivul este acela de a reduce cererea și oferta de droguri pe teritoriul județului Argeș.

radu-perianu

Sunt convins că voi avea o colaborare bună cu Centrul Regional Antidrog Pitești condus de comisarul de poliție Daniel Gheorghe”, a adăugat Radu Perianu.

Protocolul de colaborare face parte din Strategia Națională în domeniul drogurilor 2022-2026 de consolidare a parteneriatului cu instituțiile si autoritățile publice la nivel central și local.

 

Foto Sanoteca.md

Prefectul Radu Perianu despre situația burselor școlare în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Instituția Prefectului | Pitești | Radu Perianu

Ultimele articole