Radu Perianu: Asistenții personali solicitați să verifice starea persoanelor vulnerabile!

de | 25.07.2023 10:30 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle

Județul Argeș se află sub avertizare meteo de caniculă iar în acest sens toți asistenții personali au fost solicitați să verifice starea persoanelor vulnerabile.

Recomand, în contextul în care Argeșul este inclus în avertizarea meteo de caniculă și disconfort persistent, să evitați expunerea la soare de la amiază până la 18.00!

 

Să vă hidratați corespunzător și să evitați, pe cât posibil, deplasările la orele de vârf”, a transmis prefectul județului Argeș.

persoane vulnerabile

Foto: businessmagazine.ro

Radu Perianu mai transmite faptul că a solicitat DGPASC Argeș, ca toate persoanele încadrate ca asistenți personali să fie foarte atente la argeșenii vulnerabili și să ceară sprijin medical dacă sunt modificări în starea lor de sănătate.

Îi rog și pe primarii argeșeni, prin asistenții sociali ai UAT-urilor, dacă știu bătrâni singuri, bolnavi, să le acorde o atenție sporită.

 

Și oricare dintre noi, să ne îndreptăm atenția spre cei pe care îi știm că ar putea avea nevoie de sprijin”, a mai adăugat prefectul. 

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Temperaturi extreme în România. Sfaturi pentru şoferi pe timp de caniculă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Radu Perianu