Radu Perianu: Am toată încrederea în programul său pentru Costești

de | 01.06.2024 09:08 | Costești, Politic

Vineri a fost sărbătoare la Costești, a fost ”Ziua Orașului”. Cu această ocazie, liberalii argeșeni au mers în Costești pentru a-și arăta susținerea pentru Gabriel Tudor, tânărul avocat care candidează din partea PNL pentru funcția de primar al orașului Costești. Și-au arătat susținerea și tinerii din Costești, care împreună cu întreaga echipă liberală au discutat cu oamenii.

„Superb la Costești azi (n.r. – vineri). Tineri mulți, atmosferă bună și discuții cu oamenii. Hai, că se poate! Bravo, Gabriel Gheorghe Tudor, candidatul liberal la Primăria Costești!

Orașul are nevoie de forțe noi, o abordare fresh, idei, soluții. Gabi Tudor e persoana potrivită pentru asta! Și îl susțin! Succes, Gabi! PNL Arges e alături de tine!”, a transmis Alina Gorghiu, ministrul Justiției și președintele PNL Argeș.

”Tinerii și liberalii te susțin!”

”Zeci de tineri liberali pe străzile din Orașul Costești. Și eu, și ei suntem azi (n.r. – vineri) aici să îl susținem pe Gabriel Gheorghe Tudor la Primăria Costeștiului. Pentru că e mare nevoie de schimbare.

Treci prin Costești și nici n-ai spune că e oraș. Acesta e efectul administrației locale PSD…lasă mult de dorit. Ca să restartăm economia orașului, e nevoie de un om cu idei, soluții, profesionist. Fresh. Gabriel Tudor este acest om.

Suntem amândoi avocați de profesie și am toată încrederea în programul său pentru Costești.

Succes, Gabi! Tinerii și liberalii te susțin!”, a transmis Radu Perianu, candidatul PNL la Consiliul Județean Argeș.

Sursă foto: Facebook Gabi Tudor

”În timpul ceremoniilor publice pe care le organiza, atunci când era aclamat de mulțime, în spatele împăratului Marcus Aurelius (n. 26 aprilie 121, Roma, d. 17 martie 180), mergeau câțiva locuitori ai Romei, care îi șopteau neîncetat:

«Ești doar un om, ești doar un om!»”, a transmis candidatul PNL de la Costești, Gabriel Gheorghe Tudor pe pagina de Facebook punând alăturat poze cu echipa liberală.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015. 

Sursă foto: Facebook Radu Perianu și Facebook Gabriel Gheorghe Tudor.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ion Georgescu: Avem în față o opțiune clară pentru Mioveniul Viitorului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Argeș | Gabriel Tudor | Ministrul Justiției | Radu Perianu | Roma

Ultimele articole