Radu Perianu: ”Îi rog pe toți cei care au plecat din Argeș, în special pe tineri, să vină acasă pe 9 iunie și să voteze pentru a-i scoate pe dinozaurii PSD din politică!”

de | 04.06.2024 08:17 | Din ediția tipărită, Județean, Politic

”Argeșul merită să fie condus cu responsabilitate, echitate și respect! După 34 de ani de PSD, județul nostru are nevoie de un restart, de o altă abordare în administrația locală. Partidul Național Liberal este singura șansă pentru dezvoltarea județului Argeș în următorii patru ani”. – o spune Radu Perianu, candidatul PNL la președinția Consiliului Local.

Sursă foto: ediția tipărită. Sursă foto: ediția tipărită. Sursă foto: ediția tipărită.

Argeșul are nevoie de reconstrucție!

Sunt argeșean și la fel ca fiecare sunt revoltat de cum arată județul nostru. De prea mult timp, Argeșul doar a adunat probleme, pe care le vedem zi de zi. Drumurile județene sunt praf și gropi, iar de te încumeți să mergi pe ele, ai toate șansele să îți fie amestecat bine, bine zahărul în cafea. Spitalele, la cum arată, doar îi exasperează pe oamenii care ajung de urgență pentru diverse afecțiuni. Și nu sunt deloc puțini aceia pe care i-am văzut la Spitalul Județean rugându-se să nu fie nevoie să ia liftul, că mai repede ajung în București și se tratează. Cât depre turism, o resursă extraordinară pentru dezvoltarea zonei de care dispunem, neglijența e literă de lege.

Pentru toate aceste probleme, PSD trebuie să plece acasă! Pentru că 34 ani au distrus un județ întreg prin ineficiență totală în administrare locală.

9 iunie va face diferența între ce a fost și ce va fi!

Argeșenii, de la cel mai mic și până la cel mai în etate, sunt cu toții la fel de importanți. Și am fost foarte atent la vocea lor. Am luat act de problemele și nevoile lor, am discutat despre soluții, despre ce proiecte sunt necesare pentru a aduce mai multă bunăstare pentru ei, despre ce trebuie făcut astfel încât Argeșul să devină pol de dezvoltare economică.

Un lucru este clar: argeșenii consideră că PNL este singurul partid care poate construi în Argeș! Pentru că suntem singurii care punem pe masă o strategie de dezvoltare economică reală, sănătoasă, coerentă și pe termen lung pentru acest județ: Pitești Tech City! Și că toți argeșenii vor beneficia enorm în urma implementării acestui program liberal.

Pitești Tech City reprezintă siguranța că vor fi construite și modernizate drumuri, că se vor înființa10 parcuri industriale, că vor fi aduși investitori, că se vor crea noi locuri de muncă – peste 10.000, că vor fi construite spitale, că în patru ani se vor construi patru poduri noi pentru transportul rutier și feroviar peste râul Argeș, că argeșenii se vor bucura, în sfârșit, de siguranță și prosperitate.

Și am încredere că argeșenii vor privi ziua de duminică, 9 iunie, cu foarte mare responsabilitate, așa cum și este de altfel. Pentru că va face diferența între ce a fost și ce va fi! Între un județ intrat în comă de 34 de ani, cât a fost condus de PSD, și unul care va porni cu toate motoarele turate pentru dezvoltare, când administrația locală va fi una liberală.

Cheia succesului este votul fiecărui argeșean. Îi rog pe toți cei care au plecat din Argeș, în special pe tineri, să vină acasă pe 9 iunie și să voteze pentru a-i scoate pe dinozaurii PSD din politică!

Partidul Național Liberal este singura forță politică ce poate învinge PSD.

De aceea, orice vot anti-PSD acordat altui partid decât PNL nu face decât să ajute PSD.

Sursă foto: Facebook Radu perianu

Fac un apel la toți oamenii care s-au săturat de PSD să vină alături de mine și de PNL, pentru că împreună îi învingem. Îi aștept să facem echipă puternică alături și de candidații PNL la primăriile județului. Toți oameni serioși, responsabili, fie că vorbim de Mihai Coteț la Pitești, de Alin Călinescu la Mioveni, de Ana-Maria Pănescu la Topoloveni, de Iulian Călin la Ștefănești, de Cosmin Petrescu la Curtea de Argeș, de Norris Măgeanu la Câmpulung, de Gabriel Tudor la Costești sau de ceilalți liberali pentru primăriile comunelor argeșene.

Pentru că, după mai bine de trei decenii de PSD, Argeșul are nevoie de un restart, de o altă abordare.

De un președinte de Consiliu Județean care să aibă capacitatea de a face echipă cu toți cei 102 primari argeșeni, care să știe să coaguleze în marile proiecte de dezvoltare ale județului sprijinul instituțiilor centrale, care să poată mobiliza resursa umană atât de valoroasă a întregului Argeș.

Pentru că politica mea este gândită să îi pună pe oameni pe primul loc. Știu că se poate, știu ce am de făcut, știu cum trebuie făcut. La fel cum știu că Argeșul merită să fie condus cu RESPONSABILITATE, ECHITATE și RESPECT!

Votul responsabil pentru Argeș este votul pentru PNL!

Argeșenii vor un județ civilizat, o normalitate la standarde europene, nu aroganța și indolența marca PSD. Acesta este semnalul pe care l-am primit în fiecare localitate în care am mers. Este rezultatul faptului că oamenii au înțeles că economia, drumurile, dezvoltarea, locurile de muncă, nivelul de trai și gradul de civilizație sunt interconectate. Nu poate exista una fără cealaltă.

Argeșenii s-au convins că un vot responsabil pentru Argeș este votul pentru Partidul Național Liberal, pentru echipa de candidați liberali. Singura șansă de a asigura progres în județul nostru!

Împreună, punem Argeșul pe calea dreaptă!

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015. 

Ziarul Ancheta.

Sursă foto: ediția tipărită.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Virgil Baciu, fost candidat la funcția de Președinte al CJ Argeș în 2020: Îl susțin pe Radu Perianu la alegerile din 9 iunie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole