Virgil Baciu, fost candidat la funcția de Președinte al CJ Argeș în 2020: Îl susțin pe Radu Perianu la alegerile din 9 iunie!

de | 03.06.2024 11:47 | Județean, Politic

  • Virgil Baciu: Este singurul care poate să învingă PSD! Voi candida din partea PNL la Primăria Corbi!

După o pauză de patru ani, Virgil Baciu revine în administraţia publică şi candidează pentru un al treilea mandat de primar al comunei Corbi. Astăzi, acesta a transmis un mesaj video în care își reafirmă susținerea pentru candidatul PNL la Consiliul Județean (CJ) Argeș, Radu Perianu.

Sursă foto: ediția tipărită

”Am candidat în 2020 la funcția de Președinte al Consiliului Județean Argeș! Din păcate, atunci nu am reușit să îl învingem pe Ion Mînzînă pentru că am fost separați. Astăzi ne-am unit forțele și suntem gata să oferim Argeșului locul pe care îl merită, în primele 5 județe ale României din punct de vedere economic. Radu Perianu are un proiect serios, este singurul care a vorbit în ultimii ani despre problemele mari ale județului nostru: sistemul de sănătate, drumurile proaste, lipsa dezvoltării economice.

Singura noastră șansă de a scăpa de PSD este să susținem un candidat care poate câștiga aceste alegeri. Și Radu Perianu le va câștiga.

Pe 9 iunie, punem Argeșul pe calea dreaptă!”, a transmis Virgil Baciu, potrivit informării celor de la PNL Argeș.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015. 

Surspă foto: screenshot video PNL Arges. Sursă video: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Iulian Călin: Echipa mea pentru Consiliul Local este plină de entuziasm și determinare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Corbi | Primăria Corbi | Radu Perianu | Virgil Baciu

Ultimele articole