Au rămas fără permis în minivacanța de Sfânta Maria! Șoferi vitezomani prinși pe străzile argeșene

de | 14.08.2023 16:07 | Știri, Eveniment, Județean

Și în acest weekend, polițiștii argeșeni au continuat acțiunile pentru reducerea riscului rutier și creșterea gradului de disciplină în trafic.

Printre cei care au fost sancționați de polițiștii argeșeni, în minivacanța de Sfânta Maria, s-au aflat și cei care au apăsat pedala de accelerație prea tare.

În această situație s-a aflat și un tânăr de 20 de ani, din Vulturești, care, în cursul zilei de sâmbătă, a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 124 de km/h, în timp ce se deplasa pe raza orașului Mioveni.

Tot sâmbătă, grăbit a fost și un bărbat de 49 de ani, din București. El a fost depistat de polițiștii rutieri, pe DN73, în localitatea Schitu-Golești, în timp ce se deplasa cu viteza de 122 de km/h.

Ambii conducători auto au fost lăsați fără permisele de conducere, în vederea suspendării pentru 120 de zile. Totodată, ei s-au ales cu câte o amendă contravențională de 1.305 lei.

De asemenea, polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat, duminică, 13 august, pe strada Nicolae Dobrin, un tânăr de 19 ani, din Pitești, înregistrat de aparatul radar cu viteza de 119 km/h.

Pentru fapta sa, tânărul s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 zile, dar și cu o amendă în valoare de 1.305 lei.

foto descriptiv gds.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr drogat cu 5 substanțe, prins la volan pe străzile din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș

Ultimele articole