A rămas fără permis! Șoferiță din Argeș- depistată cu nereguli în trafic

de | 07.03.2023 21:24 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

A rămas fără permis! Șoferiță din Argeș- depistată cu nereguli în trafic

O șoferiță din județul Argeș a rămas fără permis după ce a fost prinsă cu nereguli, în trafic, de polițiștii de ordină publică din cadrul Secției 4 Poliție Pitești.

Conform oamenilor legii, femeia de 33 de ani, din Rătești, se deplasa pe Bld. Petrochimiștilor din Pitești cu un autoturism care avea valabilitatea inspecției tehnice periodice expirată.

Mai mult decât atât, femeia nu a solicitat preschimbarea în termenul legal a permisului de conducere la schimbarea numelui.

Prin urmare, aceasta s-a ales cu o sancțiune contravențională, dar au fost aplicate și măsuri complementare de către polițiști de reținere a certificatului de înmatriculare si a permisului de conducere, pentru care au fost eliberate dovezi înlocuitoare cu drept de circulație.

Foto descriptiv Observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Urmărire ca în filme! Șofer din Pitești- imobilizat de polițiștii rutieri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Rătești

Ultimele articole