Urmărire ca în filme! Șofer din Pitești- imobilizat de polițiștii rutieri

de | 07.03.2023 17:11 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Urmărire ca în filme! Șofer din Pitești- imobilizat de polițiștii rutieri

Urmărire ca în filme pe străzile din județul Argeș! Un șofer de 26 de ani a fugit de polițiști, iar ulterior s-a baricadat în autoturismul pe care îl conducea, vrând să scape de oamenii legii.

S-a întâmplat luni, 6 martie, după ce polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au făcut semnal regulamentar către tânărul de 26 de ani, pentru a opri mașina, în timp ce se deplasa pe un drum comuncal din satul Băcești, comuna Drăganu. Însă, șoferul și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea lui, iar în scurt timp au dat de șoferul fugar. Oamenii legii l-au somat să iasă din mașină, dar conducătorul auto a blocat ușile autoturismului.

Mai mult, acesta a încercat să pune mașina în mișcare, din nou, polițiștii fiind nevoiți să îl imobilizeze, prin folosirea forței și a mijlocelor din dotare.

Mașina pe care o conducea avea numere false

Conform informațiilor transmise de reprezentanții IPJ Argeș, mașina condusă de piteștean avea numere false, aferente altui autovehicul. Mai mult, valabilitatea inspecției tehnice periodice și a poliței RCA pentru autoturismul condus de bărbat erau expirate.

Prin urmare, bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar verificările sunt în desfășurare pentru a se stabili cu exactitate în ce circumstanțe s-au produs faptele.

În urma abaterilor, bărbatul a primit amenzi în valoare totală de 2.305 lei, cu măsura complementară de retragere a certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

De asemenea, ca urmare a abaterilor privind normele de circulație pe drumurile publice, bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional, cu amenzi în valoare totală de 2.305 lei, cu măsura complementară de retragere a certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A recunoscut că și-a omorât tatăl cu mai multe lovituri de cuțit! Adolescentul de 16 ani – ARESTAT

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: