anchetaonline.ro

Trupa Rana își lansează noul material „Codependent, la Marcea!

de | 02.08.2023 17:25 | Știri, Județean, Lifestyle

Sâmbătă, 5 august, trupa Rana își lansează noul lor material „Codependent, la Marcea în vie.

Rana la Marcea

Sunteți așteptați în număr cât mai mare la concert!

De precizat că minorii au acces gratuit la concert, însoțiți însă de un adult plătitor de bilet.

Bilete puteți achiziționa de AICI.

Rana la Marcea

Rana este o trupă de rock alternativ melancolic din Pitești ce a văzut lumina lumii în anul 2016.

Sunetul trupei se poate încadra de la alternative rock până la indie-emo rock, iar versurile sunt majoritar de dragoste, abordând uneori și teme sociale.

Trupa a lansat două single-uri Cer chinezesc sau Departe, iar în august 2022 apare EP-ul de debut Verde electric care s-a bucurat de o lansare la Crama Marcea, în localitatea de baștină a trupei.

În prezent trupa va lansa cel de al doilea EP numit Codependent pe 5 august tot la Crama Marcea, EP de pe care au lansat deja cântecele X, Turist și Indiferența.

Codependent este un EP confesiv, care spune o poveste tumultoasă a unui cuplu, în 6 acte. Fiecare cântec reprezintă o etapă a unei relații prin care cu toții trecem mai devreme sau mai târziu, de la prima întâlnire a cuplului, la apogeul iubirii într-o relație, până la resuscitarea și apusul acesteia”, transmit organizatorii. 

Crama Marcea

Reamintim de asemenea că vineri, 4 august, Toulouse Lautrec & Rockabella cântă la Marcea.

concert la Marcea

Crama Marcea a fost inaugurantă în anul 2016 si reprezintă o inovație în domeniul vinificației din România. Este prima și singura cramă complet independentă din punct de vedere energetic. Energia electrica fiind produsă de panouri fotovoltaice montate pe acoperiș, în timp ce energia termică este preluată din adâncul pământului, energie geo-termală, printr-o pompă de caldură.

marcea sport -crama

Aceasta are o capacitate maximă de vinificare de 1000 de hectolitri/an și o capacitate de stocare de 2000 de hectolitri.

De asemenea crama este prevazută cu spațiu de maturare a rezervelor cu temperatura si umiditate controlate.

Podgoria este situată la 11 km de Pitești, pe cel mai înalt deal din localitatea Ștefănești și se întinde pe 25 de hectare.

marcea sport -podgoria

Adresă: Drum Exploatare Marcea, Ștefănești, România

Foto: Facebook Crama Marcea

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcea