Râsu’ plânsu’! Bărbat bătut de o tânără pentru că i-a ocupat locul de parcare

de | 10.01.2023 15:49 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Râsu’ plânsu’! Bărbat bătut de o tânără pentru că i-a ocupat locul de parcare

Un bărbat a fost bătut cu pumnii și palmele de o tânără pentru că a îndrăznit să îi ocupe locul de parcare.

Incidentul ieșit din comun a avut loc în comuna Florești, din Cluj, în cursul serii de luni. Potrivit jurnaliștilor clujazi.ro, șoferul ar fi lăsat autovehiculul parcat vreme de câteva minute, până s-a dus la magazin să își cumpere un pachet de țigări. Între timp, femeia, care susține că este proprietara locului de parcare, a sosit în zona cu pricina și constatând că nu are unde să parcheze, a decis să îl aștepte pe bărbat pentru a-i da o „lecție”.

Întors la mașină, omul a fost întâmpinat de un val de lovituri și urlete din partea tinerei. Bărbatul nu a reacționat violent, din contră, s-a baricadat în mașină și a sunat la 112, deoarece femeia nu înceta cu agresiunea, lovind inclusiv mașina celui în cauză.

Cum să dau într-o femeie? Vă dați seama că o puteam face, dar eu sunt crescut altfel. Sunt din zona de munte a Clujului!”, a declarat bărbatul agresat fizic, potrivit presei locale.

La fața locului au ajuns polițiștii, iar spiritele s-au calmat. Tânăra s-a ales cu dosar penal pentru loviri.

Foto clujazi.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeșean dat în urmărire internațională, prins de polițiști

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole