Razie pe DN 65. Vitezomanii-trași pe dreapta de polițiștii argeșeni

de | 06.03.2024 13:34 | Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri, 05 martie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au acționat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

În urma activităților, oamenii legii au aplicat 76 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.560 de lei. Totodată, polițiștii au reținut și 10 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Potrivit IPJ Argeș, cinci permise de conducere au fost reținute au fost ca urmare a depășirii regimului legal de viteză, aparatul RADAR înregistrând viteze cuprinse între 101 și 139 km/h.

Printre cei care au apăsat prea tare pedala de accelerație se află și un bărbat de 35 de ani, din Moșoaia.

El a fost depistat pe DN 65, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 136 de km/h (pe un sector de drum cu limita de viteza de 70 de km/h).

În urma ispravei sale, tânărul din Moșoaia a fost sancționat contravențional, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 90 de zile.

Ca urmare a abaterii constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.”, transmite IPJ Argeș

Tot pe DN 65, circulând cu viteză excesivă a fost surprins și un bărbat de 50 de ani, din București. Acesta a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 139 de km/h.

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație, bucureșteanul a fost sancționat contravențional, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 90 de zile.

foto descriptiv promotor.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragedie pe terenul de sport. Un tânăr student a murit în timp ce juca fotbal

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | București | DN 65 | Pitești

Ultimele articole