Razie în trafic! Vitezomanii trași pe dreapta de polițiștii argeșeni

de | 01.04.2024 15:48 | Județean, Eveniment

Și în acest weekend polițiștii argeșeni au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Astfel, printre cei sancționați în urma acțiunilor se numără și șoferii vitezomani. De exemplu, un bărbat de 39 de ani, din județul Dâmbovița, a fost depistat pe DN 65B, în Schitu Golești, în timp ce mergea cu viteza de 131 de km/h (cu 61 mai mult decât limita legală pe tronsonul respectiv de drum).

Tot pe DN 65 B, un bărbat, de 48 de ani, din Pitești, a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 122 de km/h (cu 52 mai mult decât limita legală pe tronsonul respectiv de drum).

De asemenea, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Hârsești, a fost prins conducând, pe D.N. 73 E, cu viteza de 123 de km/h (cu 53 mai mult
decât limita legală pe tronsonul respectiv de drum).

Tot cu viteză excesivă a condus și bărbat, de 32 de ani, din Mioveni. El a fost depistat de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 73 E, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 121 de km/h (cu 51 mai mult decât limita legală pe tronsonul respectiv de drum).

Pentru că au apăsat prea tare pedala de accelerație, cei patru vitezomani au fost lăsați fără permisele de conducere pentru 90 de zile. De asemenea, aceștia s-au ales cu câte o amendă contravențională de 1.485 de lei.

Foto descriptiv Facebook MAI

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Dosar penal și amendă de 4.475 de lei pentru un tânăr de 19 ani din Valea Iașului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 65 B | DN 73 E | Hârseşti | Mioveni | Pitești

Ultimele articole