Reacția PNL după ce cei trei consilieri locali liberali au trecut la PSD

de | 22.03.2024 16:15 | Pitești, Politic

Liberalii piteșteni anunță că au ”luat act de asumarea oficială a statutului de pesediști a celor trei foști liberali doar în carnetul de partid”. Această reacție vine după ce consilierii municipali Ana Stan, Tiberiu Irimia și viceprimarul Gelu Tofan, au anunțat că s-au alăturat echipei PSD Pitești.

”Am luat act de asumarea oficială a statutului de pesediști a celor trei foști liberali doar în carnetul de partid. Oficializarea trădării vizibile imediat după alegerile din 2020 anulează toate dubiile pe care le mai putea avea cineva în privința onestității lor față de electorat.

Actul în sine ne scutește de alte aprecieri. Aceste tipologii de personaje politice nu pot reprezenta o pierdere pentru niciun partid. Așteptăm demisia firească din Consiliul Local, de cea de onoare nu mai poate fi vorba”, au transmis cei de la PNL Pitești pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv.

Sursă foto: Facebook PNL Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu, despre proiectul de lege adoptat de Guvern. Iată ce cheltuieli vor fi suportate de fugari

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Pitești