Remorca unui camion condus de un piteștean, dezmembrată din cauza vântului! A zburat în cabina altui TIR

de | 28.03.2023 14:40 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național, Pitești

Remorca unui camion condus de un piteștean, dezmembrată din cauza vântului! A zburat în cabina altui TIR

Incident rutier pe E 87, între localităţile Şendreni şi Baldovineşti, judeţul Brăila, în care a fost implicat un piteșean de 53 de ani.

Evenimentul s-a produs din cauza vântului extrem de puternic. Remorca unui camion, condus de piteșeanul de 53 de ani, s-a dezmembrat din cauza condițiilor meteorologice, iar ulterior, părți din ea au zburat într-un TIR condus de un bărbat de 56 de ani din Ialomița.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit faptul că, pe fondul vântului puternic, s-ar fi dezintegrat remorca unui autocamion condusă de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Piteşti, ce se deplasa pe DE 87, dinspre Galaţi către Brăila, fiind proiectată într-un alt autocamion ce se deplasa regulamentar din sens opus”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.

Șoferul rănit a ajuns la spital

În urma incidentului, șoferul în vârstă de 56 de ani, din județul Ialomița, a fost rănit. Bărbatul a fost monitorizat de un echipaj medical, ajuns la fața locului.

accident dn 2 braila 2 - Remorca unui camion condus de un piteștean, dezmembrată din cauza vântului! A zburat în cabina altui TIR

Foto IPJ Argeș

Ulterior, victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Oamenii legii au deschis un dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.

Totodată, polițiștii au transmis că cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, însă niciunul dintre aceștia nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Vântul puternic a făcut pagube și în Argeș

Amintim că Administrația Națională de Meteorologie a actualizat informarea privind fenomenele meteo din această perioadă.

Potrivit meteorologilor, informarea va fi valabilă până joi, 30 martie, ora 09:00, perioadă în care se va simți o răcire accentuată a vremii, cu îngheț la sol și brumă.

De asemenea, vântul puternic a făcut pagube și în județul Argeș. Un stâlp de lemn s-a rupt, într-o gospodărie din Sălătrucu, iar cablurile de electricitate au căzut pe o construcție. Ulterior, pompierii au fost solicitați să intervină și în localitatea Ciofrângeni, acolo un copac stătea să cadă, punând în pericol siguranța oamenilor care treceau prin zona respectivă.

Foto IPJ Brăila

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vești rele! Furia vântului va ține până mâine seară!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: