Vântul a luat tabla de pe acoperișul unui bloc din Câmpulung!

de | 29.03.2023 11:00 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Național

Vântul a luat tabla de pe acoperișul unui bloc din Câmpulung!

Furia vântului face pagube în județul Argeș. Potrivit reprezentanților ISU Argeș, la această oră, pompierii intervin în municipiul Câmpulung.

Vântul a desprins foi de tablă de la etajul 4 al acoperișului unui bloc.

La fața locului intervin pompierii.

Amintim că informarea privind fenomenele meteorologice extreme a fost prelungită de ANM (Administrația Națională de Meteorologie) până joi, 30 martie, la ora 09:00, perioadă în care se va simți o răcire accentuată a vremii, cu îngheț la sol și brumă.

 

Un cod galben de intensificări ale vântului va fi valabil până miercuri seara, ora 21, fiind afectate cea mai mare parte a Moldovei, local în Oltenia, sudul Transilvaniei și sud-vestul Munteniei, temporar vor fi intensificări ale vântului, cu viteze de 55…60 km/h.

Stâlp dărâmat de vânt, în Argeș

Ca urmare a fenomenelor meteo extreme anunțate pentru intervalul menționat, s-au înregistrat, marți, două evenimente în județul Argeș.

stalp cazut salatrucu - Vântul a luat tabla de pe acoperișul unui bloc din Câmpulung!

Foto ISU Argeș

În jurul orei 10 dimineață, ISU Argeș a intervenit într-o gospodărie din localitatea Sălătrucu, acolo unde un stâlp de lemn s-a rupt, iar cablurile de electricitate au căzut pe o construcție, din cauza vântului puternic.

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor. De asemenea, în zonă a ajuns și distribuitorul de energie electrică pentru îndepărtarea eventualelor pericole.

Două ore mai târziu, pompierii din Curtea de Argeș au fost chemați să intervină în localitatea Ciofrângeni, acolo un copac stătea să cadă, punând în pericol siguranța oamenilor care treceau prin zona respectivă.

Foto descriptiv Botoșani News

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Percheziții în Argeș, București și alte 14 județe! Români păcăliți cu mobilă făcută pe comandă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Națională de Meteorologie