Percheziții în Argeș, București și alte 14 județe! Români păcăliți cu mobilă făcută pe comandă

de | 28.03.2023 09:18 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Național

Percheziții în Argeș, București și alte 14 județe! Români păcăliți cu mobilă făcută pe comandă

Marți dimineața sunt efectuate peste 40 de percheziții în Capitală și 15 județe din țară, printre care și Argeș, într-un dosar care vizează infracțiuni de înșelăciune în domeniul contractării de mobilă la comandă, fiind peste 130 de români vătămați.

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Iași desfășoară 42 de percheziții în județele Iași (13), Brașov (3), Ilfov (3), Galați (2), Bihor (2), Vaslui (2), Argeș (1), Bacău (1), Cluj (1), Constanța (1), Dolj (1), Prahova (1), Sibiu (1), Timiș (1), Mureș (1) și în municipiul București (8).

perche - Percheziții în Argeș, București și alte 14 județe! Români păcăliți cu mobilă făcută pe comandă

Prejudiciul se ridică la suma de aproximativ 4.000.000 de lei.

Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor de la serviciile de investigare a criminalităţii economice Braşov, Galaţi, Vaslui, Argeş, Bacău, Cluj, Constanţa, Dolj, Prahova, Sibiu, Timiş, Mureş, Ilfov şi Bucureşti, al poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi – Secţiile 1-6 şi Poliţiei Oraşului Hîrlău.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R”, transmite IGPR.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Incident grav în Argeș: Bărbat atacat de urs! A fost trimis mesaj RO-Alert

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: