Deea și Dinu Maxer s-au despărțit după 18 ani de relație. Ce au decis în privința copiilor

de | 29.03.2023 10:50 | Știri, Lifestyle, Național

Un nou cuplu cunoscut din România a divorțat Este vorba despre Dinu și Deea Maxer care au decis după 18 ani de relație, să meargă pe drumuri separate.

Aceștia au împreună doi copii, de 11 și 3 ani.

Deși relația lor părea să fie una foarte bună, aceștia au decis să pună punct căsniciei și au făcut anunțul, marți 28 martie, în mediul online.

Maxer

Iată ce au transmis cei doi artiști:

Am decis să ne încheiem căsătoria dupa 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit.

Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Multumesc, Dinu Maxer!”

Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră”, a precizat Deea.

Aceleași mesaje au fost publicate și de Dinu Maxer.

Maxer

Deși motivul real care a dus la separarea celor doi nu se cunoaște, se pare că aceștia s-au îndepărtat unul de celălalt iar flacăra pasiunii s-a stins.

Surse din anturajul celor doi artiști au dezvăluit pentru Click, faptul că cei doi deveniseră doar prieteni și că nu ar fi vorba despre o a treia persoană.

Potrivit unica.ro, Deea ar fi părăsit domiciliul conjugal și ar fi luat-o cu ea și pe fiica lor iar Dinu Maxer l-ar avea în grijă pe fiul lor. Mai aflăm faptul că Deea va locui în același bloc cu soțul său.

Dinu Maxer este un cântăreț din show-bizz-ul românesc, care s-a făcut remarcat în urma cu câțiva ani , pe vremea când cânta în formația AXXA.

Totodată este și un doctor apreciat, care nu și-a neglijat cariera de medic de-a lungul anilor.

Împreună cu Deea aveau numeroase proiecte muzicale. Aceștia participau la emisiuni de televiziune și concerte.

 

Foto: Facebook DINU MAXER

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Filmări din Argeș! Joi, 30 martie, la Curtea de Argeș: primul episod din trilogia ”Egregora – Comoara pierdută”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: