Remus George Chivescu, candidatul MRS la Pitești: Vreau să construim împreună un oraș în care fiecare voce să conteze

de | 01.06.2024 12:59 | Pitești, Politic

Remus George Chivescu, candidatul MRS la Primăria Municipiului Pitești, a continuat campania de la om la om. Astfel, de curând, Remus George Chivescu împreună cu echipa sa au discutat cu cetățenii din cartierul Craioveni. I-a avut alături și pe Mariana Puşcaşu, candidata Partidului România Mare (PRM) la europarlamentare, şi pe Georgeta Janţă, preşedinte Mișcarea Națională Argeş.

Sursă foto: Facebook Remus George Chivescu.

”De această dată, a venit rândul cartierului copilăriei mele: cartierul Craiovei. Spre marea mea bucurie, m-am întâlnit pe stradă cu doamna învățătoare Indrieta Ion și unul din idolii copilăriei mele, „arma secretă” a Argeșului de aur, Viorel Moiceanu.

Recunosc, m-au cuprins emoțiile când i-am revăzut și susținerea dumnealor contează enorm pentru mine din punct de vedere sufletește!

Ulterior, am continuat acţiunea comună MRS, MN și PRM, fiind alături de mine doamnele Mariana Puşcaşu, candidata PRM la Europarlamentare, şi Georgeta Janţă, Preşedinte MN Argeş.

Împreună, am dialogat cu locuitorii cartierului, care și-au exprimat nemulțumirea față de administrația actuală și dorința acută de schimbare. Cetățenii solicită un primar care să fie mai mult decât un funcționar public; își doresc un lider empatic și dedicat, care să le asculte nevoile și să depună toate eforturile pentru a le adresa eficient.

Îmi propun să fiu mai întâi de toate un OM alături de oameni, un primar care să fie accesibil și angajat în servirea comunității! Vreau să construim împreună un oraș în care fiecare voce să conteze și unde fiecare zi aduce progres vizibil și durabil!

Planul politic pe care îl propun pentru Municipiul Piteşti îl puteţi citi accesând linkul din comentarii.

UNIŢI PENTRU PITEŞTI!”, a transmis, pe pagina de Facebook, Remus George Chivescu.

Material realizat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului MRS Arges, CMF 21240098.

Sursă foto: Facebook Remus George Chivescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dorin Mărășoiu, candidatul MRS la CJ Argeș: ”Veniți alături de mine”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole